Vastgoedcommunicatie, het nieuwe beleven

Ieder vastgoedproject is uniek. Niet alleen in uitvoering, maar vooral ook in doelgroep. Bij het in de markt zetten van een project speelt de unieke beleving een essentiële rol. Immers, het overbrengen van de juiste emotie voor de juiste mensen geeft het project bezieling.

Een goed aansluitende bouwbrochure is nog altijd één van de belangrijkste communicatiemiddelen voor vastgoedprojecten.

Maar vastgoedpromotie bevat een heel scala aan uitingen. Van bouwbord tot advertenties, zowel off- als online. En, tegenwoordig niet meer weg te denken, via de social media.

Uiteraard moet al die communicatie goed op elkaar zijn afgestemd. Door deze zaken bij één bureau onder te brengen, wordt het effect ervan versterkt en kan je het maximale resultaat uit je investeringen halen.

Een club met inhoud

Vastgoedcommunicatie.eu is een onderdeel van BLOCC creatieve communicatie. Wij werken met een team van vakkundige ontwerpers en mensen met ervaring op basis van studie (bouwkunde) en projectontwikkeling. Ons team weet als geen ander dat iedere doelgroep om een andere benadering vraagt. Dat ieder project een eigen uitstraling behoeft. We begrijpen de waarde van een bouwbrochure als aanvullend contractstuk.

Door onze uitgebreide marktkennis en knowhow kunnen wij de juiste mensen bereiken en, misschien nog belangrijker, hun interesse wekken.

Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord: als full service bureau nemen wij, indien gewenst, het totaalconcept van een bouwproject op ons. Niet alleen in ontwerp, maar ook in levering van de benodigde producten, zijn wij een concurrerende partij.

Wij zijn inzetbaar binnen het gehele traject van vastgoedcommunicatie, van doelgroepbenadering en advies tot volledige uitvoering. Of het nu gaat om fraaie 3D-impressies, stijlvolle brochures en websites, de inzet van social media of een opvallend bouwbord. Of bij het organiseren en invullen van presentaties en (verkoop-)evenementen. Vastgoedcommunicatie.eu staat steeds aan de basis van optimale prestaties.

TROTS OP ONZE GEREALISEERDE PROJECTEN

Met veel passie en plezier hebben we mogen werken voor diverse klanten.

BEKIJK DE PROJECTEN

Producten

Een bouwbrochure is het visitekaartje van een bouwproject. Iedere verkoopbrochure is zo uniek als haar project en de doelgroep bepaalt de stijl en sfeer ervan.

Onmisbaar bij de verkoopcampagne: een landingspage. Een goede website onthult niet alles, maar zet jouw doelgroep aan tot handelen met gerichte “call to action”.

Social media zijn hét platform voor doelgericht interesseren, informeren en adverteren. Via Facebook worden aankondigingen van verkoopevents of de voortgang van het bouwproces online bijgehouden.

Adverteren is een belangrijk onderdeel voor de werving van kopers. Traditioneel op papier of op het web. Met name de social media scoren hoog op het gebied van doelgroepgericht bereik.

Verkoopevents vragen om een strak schema. Van publiciteit bij aankondiging tot oplevering, wij nemen de ontzorging volledig op onze schouders en bieden het totaalpakket van A tot Z.

Bouwborden of zeildoeken zijn een belangrijk communicatiemiddel op de bouwplaats. Visualisatie van het project  door fraaie sfeerimpressies leidt al in een vroeg stadium tot beeldvorming.

Ieder vastgoedproject kent diverse presentatiemomenten. Een uiteenzetting voor potentiele kopers bijvoorbeeld. Of een info-avond voor omwonenden.

Ter informatie voor potentiële kopers én omwonenden kunnen grafische middelen ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan flyers of ander drukwerk dat huis aan huis verspreid wordt.

Een ludieke verkoopcampagne kan gepaard gaan met leuke gadgets uit te delen op een presentatie of verkoopevent. Een hebbedingetje, waardoor mensen aan het project herinnerd worden.

Wij werken voor

Doen waar we goed in zijn, dat doen we het liefst. We zijn trots dat te mogen doen voor een scala aan professionele partijen.

Maas Jacobs
Pluym van Loon
Heeren Group
Van Rooij Makelaardij
Hillewaere
Baarl’s Roem

ZIN OM MET ONS TE WERKEN?

Neem contact met ons op via onderstaande button of bel +31 (0)13 507 35 60.

NEEM CONTACT OP